Кафедра ТІДП організувала зустріч наставника з магістрами першого року навчання

October 20, 2022

18.10.2022р. відбулася онлайн - зустріч магістрів 2 групи 1-го року навчання з наставником академічної групи доценткою кафедри теорії та історії держави і права Оленою Поповою.

 

Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіку навчання та розкладу занять,  було приділено увагу щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, а також  протиепідемічним заходам по запобіганню зараження короновірусною інфекцією, з метою збереження свого здоров’я і здоров’я своїх близьких.

Значну увагу було приділено ряду організаційних питань, зокрема питанням важливості відвідування учбових занять, оскільки професія юриста потребує  фундаментальних та високоякісних правових тому, без отримання належних знань у галузі юридичних наук  в майбутньому складно буде здійснити належний та кваліфікований захист прав і свобод громадян, застосовувати законодавство, уміло та вірно користуватися своїми правами, виконувати свої обов’язки при цьому не порушувати права і законні інтереси інших осіб та багато іншого.

Зустріч студентів з наставником була цікавою, змістовною, відбулася в позитивній атмосфері, студенти приймали активну участь у спілкуванні, яке було націлене на підготовку висококваліфікованих фахівців – правників та реалізації спеціаліста професіонала в галузі права в практичній діяльності.

Також висловлюємо велику вдячність керівництву учбового закладу, навчально педагогічним працівникам за надану можливість навчатися та здобувати омріяну професію, бажаємо високих професійних досягнень,   доброго здоров’я та мирного неба!

 

Олена Попова,

наставниця академічної групи М1,2

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook