Ректорат: готуємося до вступної кампанії та продовжуємо діалог з бізнесом

20 June 2022, 10:00
     20 червня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене завершенню навчального року та профорієнтаційній роботі.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша проінформував про звернення до міністерства освіти і науки щодо виділення додаткових бюджетних місць навчання в аспірантурі. Минулого тижня комісія працювала в гуртожитку №13, де проживають співробітники.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що засідання вченої ради відбудеться 22 червня 2022 року о 10 годині в очно-дистанційному форматі.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про динаміку публікаційної активності вчених університету, стану підготовки наукових видань, заходах з організації форуму щодо співпраці освіти, науки і бізнесу. Актуальними залишаються питання аналізу та попереднього рейтингування перспективних наукових проєктів, виконання запланованих досліджень та активізації роботи підрозділів щодо наповнення спеціального фонду. В НДГ завершується заготівля сіна, обробка посівів соняшнику та підживлення багаторічних трав.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька повідомила, що ще минулого тижня бухгалтерія направила на виплату заробітну плату за першу половину місяця та оплату комунальних послуг. Казначейство здійснило виплати за загальним фондом, а за спеціальним – через відсутність коштів в державі – виплата відтерміновується. Наразі проводиться відповідна робота, щоб заробітна плата була виплачена якнайшвидше.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про підготовку до видачі документів випускникам бакалаврату та магістратури, на контролі відпускна кампанія.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід аварійного ремонту даху гуртожитку №10, упорядкування приміщень приймальної комісії, консервації спортивного комплексу.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про проведення випусків бакалаврів-вручення дипломів цього тижня. Завершилася екзаменаційна сесія і розпочалася ліквідація академічної заборгованості. Продовжується діалог з Миронівським хлібопродуктом з метою провести спільний семінар щодо запровадження дуальної освіти.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Військова агресія росії продовжується, країна живе у правовому режимі воєнного стану і у зв’язку з цим повинна мути відповідна модель поведінки: обмеження розваг і максимальна концентрація на роботі. Валерію Іщенку доручено підготувати приміщення приймальної комісії для початку вступної кампанії. Вадиму Ткачуку – контролювати виплату заробітної плати, відпускних, сплату за навчання. Вадиму Кондратюку – готувати нараду з підприємцями.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook