Вступ до магістратури та сплата за навчання – питання наради деканів факультетів та директорів ННІ

1 June 2022, 15:00
     31 травня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася позапланова нарада з деканами факультетів та директорами, присвячена нагальним питанням життєдіяльності університету.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про стан сплати за навчання. Сьогодні сплив термін, передбачений контрактом, загалом не сплачено майже 49 мільйонів гривень з 66 мільйонів. Тобто не виконаний навіть мінімальний план. До речі, наявні борги ще і за попередній навчальний семестр. До кінця тижня рівень сплати має сягнути 51%, а протягом червня заборгованість має бути ліквідована повністю. Про заходи щодо активізації сплати доповіли декани факультетів агробіологічного Оксана Тонха, механіко-технологічного Вячеслав Братішко, конструювання і дизайну Зиновій Ружило, заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Галина Домашовець.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на вступі до магістратури. 25 травня відбулася перша зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з випускниками бакалаврату, участь в якій взяли понад одну тисячу осіб, більше півтори тисячі – зареєструвалися. Загальна ж кількість випускників бакалаврату нашого університету значно більша за ці показники. Не продемонстрували зацікавленості, системної роботи факультети захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного, тваринництва та водних біоресурсів, економічного, ННІ лісового та садово-паркового господарства. Лише 15% випускників бакалаврату відокремлених підрозділів університету взяли участь у цій зустрічі.

 

 

     2 червня о 13 годині відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з вступниками до магістратури – випускниками бакалаврату, які не брали участі в заході 25 травня. До неї потрібно запросити і випускників бакалаврату інших закладів вищої освіти України.

 

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook