Кафедра ТІДП зібралася, щоб обговорити поточні завдання навчальної, навчально-методичної та наукової роботи

May 20, 2022

 

Кафедра теорії та історії держави і права продовжує хорошу традицію робочих онлайн-зустрічей, коли у невимушеній обстановці ми обговорюємо робочі моменти. Не зважаючи на те, що засідання кафедри  було лише у вівторок, ми 20 травня зібралися знову, щоб обговорити головні меседжі для подальшої роботи.

 

Цього тижня кафедра ТІДП в цілому завершила аудиторну частину весняного семестру 2021/2022 навчального року. Попри воєнний стан усі завдання, окреслені у робочих навчальних програмах, були виконані. Тож з понеділка стартує заліково-екзаменаційна сесія, яка пройде дистанційно. Усі заліки та екзамени (письмова частина) пройдуть на навчальному порталі Elearn, а співбесіди за відповідними посиланнями на Webex, Zoom, Google Meet з повним дотриманням вимог нормативних документів. Крім того, попереду ще два потоки студентів заочної форми навчання зі структурних відокремлених підрозділів НУБіП України  у Рівному та Мукачеві.

Значна увага була приділена наказу ректора від 10.05.2022 р. №284 «Про оновлення навчально-методичних комплексів дисципліна на 2022-2023 н.р.», згідно якого кафедра повинна до 10 червня оновити робочі навчальні програми та силабуси навчальних компонент на сторінці кафедри до 10 червня 2022 р.

Були обговорені результати семінару-наради від 18 травня 2022 р. щодо визнання результатів навчання здобувачів вищої освіти, здобутих ними шляхом неформальної та/або інформальної освіти.

Не залишилася поза увагою і наукова діяльність. Серед головних завдань - підготовка наукових проєктів на 2023 рік, посилення публікаційної активності у Scopus та WoS, наповнення спецфонду, а також участь у роботі круглого столу «Сучасні тенденції розвитку правової науки та освіти», приуроченого 124-річниці НУБіП України.

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook