День відкритих дверей кафедри економіки

April 29, 2022
  28.04.2022 на кафедрі економіки відбувся день відкритих дверей для вступників на спеціальність 051 «Економіка»
 Модератором заходу виступив заступник декана економічного факультету, доцент Віталій Нагорний, який представив доповідачів і передав перше слово декану факультету, професору Анатолію Діброві. Він у своєму виступі окреслив усі переваги навчання на економічному факультеті й зокрема за спеціальністю «Економіка». Особливий інтерес у вступників викликала можливість отримання подвійних дипломів, а саме в нашому університеті та в закордонних ЗВО. Для студентів надаються широкі можливості для отримання фаху та спортивно-культурного розвитку. А створена рада роботодавців при факультеті уможливила осучаснювати навчальні плани дисциплін та працевлаштовувати студентів-випускників.
 
 
Декан коротко зупинився на умовах проживання студентів у гуртожитку № 10, який вважається одним із найкращих в НУБіП України, що знаходиться в пішій доступності до основного навчального корпусу економічного факультету. Є можливість паралельного навчання на військовій кафедрі протягом 2 років (заняття 1 раз на тиждень) та отримати звання офіцера запасу, що сьогодні та в майбутньому є дуже актуальним розумітися у військовій справі.
 
 
Про велику зацікавленість здобуття освіти за фахом економіста свідчить кількість присутніх на відео – конференції: 74 особи, у тому числі 53 школярі та студенти коледжів із різних регіонів нашої країни, які зацікавилися умовами вступу на економічні спеціальності НУБіП України. З метою висвітлення особливостей умов вступу цього року був запрошений відповідальний секретар приймальної комісії нашого університету Сергій Ковалевський, який розповів гостям про вступну кампанію, як на бакалаврат, так і в магістратуру.
 
 
Про зміст фаху й специфіку трудових функцій економіста дуже цікаво розповіла завідувачка кафедри економіки, професор Вікторія Байдала. Вона охарактеризувала обов’язки економіста підприємства та широкі можливості працевлаштування за спеціальністю. Традиційно за спеціальністю «Економіка» щороку додатково формується група з англомовним вивченням більшості навчальних дисциплін.
 
 
У доповнення попереднього доповідача гаранти освітніх програм за спеціальністю 051 «Економіка» ОС  «Бакалавр» доцент Людмила Степасюк і ОС «Магістр» професор Олександр Єрмаков підтвердили, що в НУБіП України надається якісна вища економічна освіта, студенти спеціальності «Економіка» виборюють призові місця на багатьох конкурсах студентських наукових робіт, олімпіадах тощо.
 
 
Доречними були декілька виступів студентів за спеціальністю «Економіка», які на своєму досвіді підтвердили, що тут є широкі можливості для свого розвитку як фахівця в економічній сфері.
 
 
Були питання-відповіді та на завершення зустрічі модератор заходу поставив короткий відеоролик із демонстрацією матеріально-технічного забезпечення навчального процесу на економічному факультеті (навчальний корпус, аудиторії, комп’ютерні класи, бібліотека тощо).
 
 
Взявши прикінцеве слово, декан факультету побажав усім мирного неба, успішного проходження атестаційних процедур школярам і вступу на економічний факультет.
 
 
Викладачі кафедри економіки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook