На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності обговорили проекти освітніх програм спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на 2022 рік вступу

April 20, 2022
На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності пройшло дистанційне обговорення освітніх програм першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» для здобувачів 2022 року вступу.
 
Проекти освітніх програм були розміщені на сайті кафедри та відкриті для усіх охочих для внесення рекомендацій. Гаранти освітніх програм після обговорення наявних рекомендацій обговорили їх доцільність у робочих групах та винесли їх на загальне обговорення НПП кафедри за участі роботодавців та здобувачів вищої освіти.
Основними рекомендаціями прийнятими у освітніх програмах 2022 року вступу стали уточнення в навчальних планах та внесення змін до робочих програм навчальних дисциплін з урахуванням нових вимог ринку праці.
Затверджені проекти освітніх програм на кафедрі передані на розгляд методичних рад економічного факультету та університету.
Валентина Яворська, гарант
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook