День відкритих дверей у ННІ лісового і садово-паркового господарства

April 19, 2022

 19.04.2022 року відбувся День відкритих дверей в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства. Розпочато захід було вступним словом заступника директора інституту Олександром Соваковим, який зазначив про важливість заходів даного напряму та необхідність отримання освіти, особливо у період військового стану! Український народ завжди вирізнявся високим ступенем освіченості та писемності, про що зазначали грецькі історики та літописці минулих часів. Втілення освіти у поєднанні з мужністю виокремлювали козацьке військо з-поміж інших армій світу, яке, незважаючи на незначну чисельність, вигравало битви у більш потужного ворога! І сьогодні освіта, нові технології та неодмінно мужність наших захисників показують, що традиції продовжуються!

До заходу долучилися 53 абітурієнти з різних куточків України та, звичайно, з лісотехнічних коледжів Шацька, Лубен, Малина та Бережан, де закладаються основи лісівничої освіти. На початку заходу були показані відео про інститут та умови проживання майбутніх абітурієнтів.

Досить цікавою була презентація відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, який детально доповів про всі особливості вступної компанії 2022 року. Було проаналізовано написання мотиваційного листа та Національного мультипредметного тесту (НМТ), який буде вміщувати знання з української мови, математики та історії України. Чимало питань було задано відповідальному секретарю, оскільки цьогорічна вступна компанія буде проводитися у складних умовах війни та матиме свої особливості. Звісно, що не всі деталі правил прийому відомі станом на сьогодні, але з майбутніми абітурієнтами домовлено про наступні зустрічі, у яких їх буде про це проінформовано.

Голова студентської організації інституту Андрій Шах коротко розповів майбутнім фахівцям про особливості навчання, славетні традиції університету та інституту, а також про умови проживання у гуртожитку, участі у різних структурних організаціях, які допоможуть та підготують кожного до майбутнього кар’єрного зростання!

Впевнені, що Дні відкритих дверей будуть ще попереду, оскільки у цей непростий для держави час необхідно чітко та кваліфіковано спрямувати молодь до майбутнього успіху!

Бажаємо всім миру та перемоги, а новий навчальний рік – зустріти мирним небом та неабияким бажанням до знань!

Заступники директора ННІ ЛіСПГ,
Галина Домашовець
Олександр Соваков

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook