ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ

2 April 2022, 15:25
Не дивлячись на воєнні дії, кафедра організації підприємництва та біржової діяльності проводить навчання студентів. Викладачі нашої кафедри поспілкувалися зі студентами другого та третього курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Перше інтерв’ю ми взяли в Шісті Анастасії студентки 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» яка від імені групи, розповіла про навчання у військовому стані.
Спочатку в нас було різне ставлення до відновлення навчання: хтось був тільки за, аби відволіктись від постійного стресу від бомбардування та перегляду новин. Інші ж, не хотіли приєднатися до пари через постійне переміщення в укриття, через що неможливо зосередитись на навчанні ще й при нестабільному зв'язку. Проте при наявності можливості підключення, більшість группи вже на парі в Zoom.
Студенти відвідують лекції та практичні заняття, задають свої та відповідають на поставлені викладачами питання. Слід відмітити, що дуже в таких складних умовах допомагає платформа ELEARN, при відсутності в однієї із сторін навчального процесу зв'язку.
При спілкуванні з викладачами нашої профільної кафедри відчуваєш підтримку в такий важкий час для нашого населення. Ми раді продовжити свій шлях до становлення кращого майбутнього для нашої країни та її економіки.
Друге інтерв’ю ми взяли в старости 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Потапової Діани.
Змиритися з сьогоденними реальностями неможливо, але необхідно далі продовжувати жити. Найголовніше, що ми можемо зробити для країни, як її діти – це продовжувати навчатися і стати їй в нагоді, як спеціалісти своєї справи, щоб відбудовувати нову економічно високо розвинену країну.
Для дистанційного навчання університет нас забезпечив навчальною платформою Ельорн, яка зараз як ніколи є необхідною для студентів. На сайті заздалегідь можна скачати презентації до кожної лекції будь-якої дисципліни, на випадок, якщо у студента не буде Інтернету. На жаль, так буває дуже часто у мене та одногрупників.
З практичними заняттями дещо складніше, але викладачі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності йдуть нам на зустріч, адже як альтернативу задають домашнє завдання, яке можна написати на листочку, на випадок, коли в студента немає девайса для роботи з пакетом «Офіс». Тож будемо навчатися і мріяти про якнайшвидше повернення у стіни рідного університету!
 
Любар Руслан
доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook