Ректорат: фінансове забезпечення, випуски бакалаврів та магістрів, недопущення росту вартості навчання

28 March 2022, 11:30
28 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності університету на поточний тиждень. Як зазначив ректор, за більш, ніж місяць війни, в цілому збережена матеріально технічна база, життя і здоров’я студентів і співробітників, забезпечена підтримка тих, хто залишився в гуртожитках. За березень місяць в повному обсязі виплачена заробітна плата та стипендія, проводяться розрахунки за спожиті комунальні послуги та електроенергію, сплачено податки. Важливим є те, що з 14 березня в університеті в напруженому ритмі триває навчальний процес в дистанційному форматі.
 
У кампусі університету підтримується життєдіяльність, ліквідовуються аварії, організоване чергування, надається необхідна допомога тим, хто проживає в гуртожитках, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Студентська організація, профспілки організовано допомагають волонтерам та беруть участь в здачі крові. 
 
Науковці університету надають пропозиції з перспективних тем досліджень у наступному році, доповів проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк. Важливо, що попри все триває активна робота з випуску номерів наукових періодичних журналів, які подаються на включення до міжнародних наукометричних баз. 
 
У навчально-дослідних господарствах йде підготовка до посівної кампанії, вишукуються кредитні ресурси. 
 
Інформаційно-обчислювальний центр завершив формування резервних копій даних, електронних навчальних ресурсів проінформував проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. 
 
В службі закладів харчування сформований певний запас продовольства для  чергових університету. На звернення університету щодо фінансової підтримки почали відгукуватися наші іноземні партнери, отож очікуємо від них практичних кроків і дякуємо за підтримку та допомогу. 
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про усунення наслідків негоди, прибирання та впорядкування території університету, вивезення сміття. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук розповів про проект правил прийому до закладів вищої освіти, відновлення підготовчих курсів для випускників шкіл та технікумів, реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет. Йде активна підготовка до випуску бакалаврів та магістрів, обов’язкового виготовлення дипломів. 
 
На засіданні відбулася дискусія навколо розміру оплати за навчання. З огляду на всі обставини одноголосно прийнято рішення залишити вартість навчання на рівні минулого року: як для студентів нового набору, так і старших курсів. Ректорат буде всіляко підтримувати студентство. 
 
Обговорено й питання відзначення 124-річниці університету. Доручено проректору Сергію Кваші розробити проект плану підготовки та програми заходів, які відбудуться в онлайн форматі за участі міжнародних партнерів.
 
Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету. 
 
Пресслужба
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook