Кафедра ТІДП презентувала свої вибіркові компоненти магістрам 1 року навчання спеціальності 081 "Право"

February 16, 2022

 

Учора про вибіркову складову кафедра ТІДП вела мову зі студентством 2 курсу. Сьогодні, 16 лютого, ми зустрілися з цього приводу із магістрами 1 року навчання.

 

Зустріч розпочала завідувач кафедри Віра Качур, яка коротко поінформувала про умови здійснення здобувачами вищої освіти вибору навчальних компонент на 3 семестр 2022/023 навчального року на платформі elearn.nubip.edu.ua

 

Потому викладачі кафедри виступили з короткими презентаціями запропонованих ними вибіркових компонент. Так, доцентки Ірина Єрмоленко познайомила з навчальним курсом "Право і релігія" , Олена Чомахашвілі - "Право і держава сталого розвитку", Людмила Протосавіцька - "Ціннісні орієнтири права", Віра Качур - "Судова правотворчість" і "Тлумачення права".

 

 

 

 

Кафедра впевнена, що ця інформація допоможе магістрам зорієнтуватися серед усіх пропозицій і стане помічною при здійсненні ними вибору.

 

Бажаємо магістрам 1 року навчання здоров'я, натхнення, успіхів у навчанні. Обирайте вдумливо і зустрінемося у наступному 2022/2023  навчальному році!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook