ЗДОБУТКИ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ

14 February 2022, 19:02
11 - 12 лютого 2022 р. в НУБіП України відбувся VІІ Міжнародний науково-практичний семінар «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському  господарстві». Організаторами якого вже вкотре були Навчально-наукова лабораторія економічної теорії та біоекономіки і кафедра економічної  теорії університету.
Робота семінару відбувалася за наступними напрямками:
-         перспективи розвитку біоекономіки та потенціал її секторів в Україні
-         перспективи створення біоекономічних платформ
-         моделювання оцінки економічних показників від застосування сидератів у сільськогосподарському виробництві.
Участі у семінарі брали вітчизняні та зарубіжні науковці, спеціалісти-практики, експерти у галузі біоенергетики, аспіранти та здобувачі, а також студенти.

Активну участь у роботі семінару взяли й аспіранти кафедри економіки Солоп Анастасія (науковий керівник – д.е.н., професор Байдала В.В.) та Ткач Назар (науковий керівник – д.е.н., доцент Мірзоєва Т.В.). 

Зокрема, аспірант 2-го року навчання Ткач Назар представив доповідь на тему «ВИРОБНИЦТВО НІШЕВИХ КУЛЬТУР В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ БІОЕКОНОМІКИ».
 
 
  
 
Загалом, Семінар був чудовою нагодою для всіх учасників обмінятися досвідом і думками та почути висококласних фахівців. А для аспірантів це ще й була можливість представити свої наукові здобутки та вдосконалити свою майстерність публічних виступів.
 
  
 
Доцент Тетяна Мірзоєва.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook