Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

February 12, 2022

   20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Магістри «Карантин рослин» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології під час онлайн зустрічі з куратом – Чернегою Т. О. також вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні та згадали події 2014 року.

   Під час зустрічі відбувалося обговорення головних рис українців – почуття гідності та честі. Саме це риси були ключовими у наших героїв та допомогли їм у ті страшні дні Революції Гідності.
  «Небесною Сотнею» називають загиблих учасників Революції Гідності. Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Героями стали 107 загиблих.


   Під час обговорення та вшанування пам’яті студенти зробили висновки, що Революція Гідності та загиблі Герої Майдану – це не просто дата та люди, а одне із ключових подій в історії України. Українці свідомо обрали шлях до Європи, який вони готові відстоювати, а у світі нашу країну сприймають як повноцінну державу зі своєю історією, гідністю та самобутністю.
Герої не вмирають, поки про них пам’ятають.

Хрущова Ірина
магістр першого року навчання
спеціальності «Карантин рослин»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook