Лабораторії факультету захисту рослин, біотехнологій та екології вдало пройшли атестацію

December 3, 2021

      01 грудня 2021 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та  екології відбулася атестація лабораторій.

     Атестація була проведена комісією у складі: Ярослава Рудика, начальника навчального відділу; Олега Бачинського, заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів; Лариси Кліх, начальника навчально-методичного відділу; Дмитра Касаткіна, доцента кафедри комп’ютерних систем і мереж; Тетяни Зубок, доцента кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Андрія Пасічника, провідного фахівця відділу пожежної безпеки; Ярослава Ковбаси, головний метролог науково-організаційного відділу науково-дослідної частини.

     Атестаційна комісія провела роботу з атестування лабораторій факультету, яких на факультеті: 10 навчальних, 3 навчально-наукових лабораторії, 1 науково-дослідна, 6 навчально-науково-виробничих  лабораторій.

За підтримки  ректорату у 2021-2022 н.р. на факультеті було модернізовано та осучаснено дві лабораторії, а саме ННЛ «Біотехнології та клітинної інженерії» та ННВЛ «Екологічного контролю довкілля» 

Комісія з атестації лабораторій відмітила, що за останні роки на факультеті реорганізовано та створено нові, сучасні, прогресивні лабораторій з високим рівнем функціонування, наявність матеріально-технічного, методичного та програмного забезпечення для ефективного навчання студентів та здійснення науково-інноваційної діяльності.                                             

Завідувачі кафедр та завідувачі лабораторій презентували основні напрями освітньої та наукової діяльності лабораторій, методичне забезпечення, наявну матеріально-технічну базу, нормативні документи, що забезпечують безпечний навчальний процес.

 

Петро Дрозд, заступник декана

з навчальної роботи і господарської діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook