Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності

Бакалавр

 

Гарант програми к.е.н., доцент, 
 Яворська Валентина Олександрівна

Характеристика ОПП

 Бажаєте стати успішними у підприємницькій, торговельній чи біржовій справі? Запрошуємо Вас на навчання на ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»! Ви маєте нагоду поринути у традиційне навчання та сучасний цифровий світ. Пропонуємо для Вас інноваційні підходи у навчанні, нові та нестандартні рішення у сфері агробізнесу та біржової торгівлі на організованих товарних і фінансових ринках. Дана освітня програма відповідає на виклики сьогодення та майбутнього. Освітня програма надає можливість отримати унікальні теоретичні знання та сформувати професійні навики у сфері підприємницької, торговельної та біржової діяльності, а також передбачає залучення до викладання професіоналів, які допоможуть сформувати фахові компетентності майбутнього фахівця світового рівня інтелектуального розвитку.

 Переваги навчання 

·  Викладачі-професіонали, які мають великий стаж роботи, практичні навики, стажування у провідних вітчизняних і зарубіжних університетах, аграрних та інвестиційних компаніях, біржах.

·  Навчально-практичні лабораторії: «Біржової діяльності і торгівлі» та «Бізнес-планування підприємницької діяльності». Всі аудиторії оснащені сучасною комп’ютерною технікою. Розвинута соціальна інфраструктура.

·  Конкурентоспроможність на ринку праці. Наші випускники працюють у провідних зарубіжних та вітчизняних компаніях.

·  Діджитал-технології проведення лекційних та практичних занять, електронна навчальна платформа Elearn.nubip.edu.ua.

 Профіль випускників 

Наші випускники – це фахівці нової формації, здатні вирішувати складні професійні завдання в умовах невизначеностей і ризиків. Вони мають можливість практично опанувати торговельні стратегії товарними та фінансовими деривативами на провідних біржах світу, здатні забезпечити мінімізацію цінових ризиків агробізнесу через механізм хеджування.

 Кар’єрні можливості 

Випускники можуть організовувати власний бізнес, бути помічниками та очолювати компанії, працювати консультантами з ефективності підприємництва, фахівцями-аналітиками з дослідження товарного ринку, аналітиками з інвестицій, брокерами, дилерами, фахівцями з біржових операцій, фахівцями з управління активами, менеджерами з оптової і роздрібної торгівлі, тощо.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook