Мить спортивної слави на факультеті конструювання і дизайну

29 вересня 2021 року
     В рамках святкування 20-ї річниці факультету конструювання та дизайну 24 вересня пройшли спортивні заходи під загальним гаслом «Мить спортивної слави».

     Декан факультету Зіновій Ружило разом із завідувачем кафедри фізичного виховання Миколою Костенком, професором кафедри Валерієм Красновим та тренером волейбольної збірної університету Миколою Вишневським привітали кращих спортсменів факультету конструювання та дизайну. Грамотами та цінними подарунками було відзначено студентів, випускників та науково-педагогічних працівників, зусиллями яких факультет вже вкотре стає одним з переможців університетської спартакіади. Це студенти Анастасія Кірпікіна та Сергій Криницький, випускник Олександр Бочков, аспірант Олег Маліневський, старший лаборант Олександр Корх, доцент Святослав Гнилоскуренко та інші.

     Естафету переможців підтримує і молоде поповнення факультету. В ці святкові для факультету дні першокурсник Ілля Біда на чемпіонаті Європи у Грузіїї став дворазовим чемпіоном Європи з ушу, з чим його сердечно привітали всі присутні у залі.

     По закінченню нагородження відбувся захоплюючий кубковий волейбольний поєдинок між збірними університету та факультету конструювання та дизайну. Глядачі отримали насолоду та море емоцій від захоплюючого, видовищного та драматичного матчу. Гравці продемонстрували майстерність, волю до перемоги та високий клас виконання технічних елементів волейболу.
     І хоча перший сет був за збірною університету, загальну перемогу святкували конструктори та їх чисельні вболівальники.

  

     Вітаємо збірну факультету у складі капітана Олександра Корха, Олександра Поповича, Іллі Валяйбаби, Віталія Марцуна, Романа Гапенюка, Антона Васильченка та Анастасії Кірпікіної з красивою перемогою та бажаємо їм подальших успіхів й звитяг, як і волейбольній команді університету.

Олег Марус,
заступник декана
факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook