Команда економічного факультету – переможці 64 Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд

3 березня 2021 року

 

 

2 березня відбулися змагання 64-ї Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 серед жіночих команд. У змаганнях взяли участь 9 команд факультетів: економічний, агробіологічний, гуманітарно-педагогічний, юридичний, ветеринарної медицини, тваринництва і водних біоресурсів, захисту рослин, механіко-технологічний, конструювання та дизайну.

     Ігри були організовані за системою вибування після двох поразок. Такий спосіб організації є більш об`єктивним ніж спосіб прямого вибування, адже при прямому вибуванні на результат змагань впливає жеребкування спортсменів або команд, яке може звести в одному поєдинку дві сильні команди. Вибування ж після двох поразок дає можливість сильній команді, що програла перший поєдинок реабілітуватися в подальших іграх.

     В організації спартакіади студентів з баскетболу 3х3 брали участь студенти спеціальності «Фізична культура і спорт», які на даний час проходять ознайомчу практику. Вони вчилися заповнювали стартові протоколи, слідкували за часом, фіксували результати ігор в турнірних таблицях.

     В ігровій залі нашого університету точилася справжня боротьба. Кожна команда мала змогу поборотися за нагороди. Але до фінальної частини змагань дійшли лише чотири команди. Так за бронзу змагалися дівчата з гуманітарно-педагогічного і агробіологічного факультетів, а золото розіграли команди факультету конструювання та дизайну і економічного.

     В кінцевому підсумку третє місце у агробіологів, друге – у факультету конструювання та дизайну, а переможцями стали дівчата з економічного факультету.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook