Новорічна атмосфера у гуртожитках студентського містечка НУБіП України

29 грудня 2020 року
     Коли приходить зима, випадає перший сніг та наступають морози, ми неодмінно починаємо чекати та готуватися до Новорічних та Різдвяних свят. Підготовка до них завжди є чимось чарівним і приємним. Цей рік, звичайно, був складний через ситуацію з пандемією, але потрібно чимось себе потішити – нарядженою ялинкою та прикрашеною домівкою…

     Не виключанням є студентське містечко, на даний час у гуртожитках проживає близько 2000 студентів і подарувати святковий настрій зовсім не складно. Наразі впевненими кроками проходить підготовка гуртожитків до Нового Року та Різдва Христового. Як і кожного року завідувачі і мешканці гуртожитків приступили до їх святкового оформлення, маючи з собою гарний настрій, фантазію та прикраси.

     Під новорічні пісні кипить робота, завідувачі гуртожитків, вахтери, студентська рада та всі небайдужі студенти прийняли участь у прикрашанні холу і вхідної групи гуртожитків. І ось у кожному гуртожитку тепер стоїть зелена красуня та світять новорічні вогники, грає гарна музика та панує святковий настрій завдяки старанням та виявленій ініціативі, фантазії колективу гуртожитків. Тепер кожен, хто пройде повз цю красу – усміхнеться в передчутті наступаючих Новорічних свят.

 

Бажаємо з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році!
Вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook