Дистанційне навчання - можливість освоїти тонкощі спеціальності самостійно

14 травня 2020 року
факультет землевпорядкування
Весна. Чудовий час для того, щоб дізнаватися щось нове. І навчання теж не виняток. А дистанційне навчання - це дуже гарна можливість освоїти всі тонкощі спеціальності самостійно. Так, це зробити не легко, але за довгий час карантину студенти вже призвичаїлися до такої роботи.
 
 Звісно в такого навчання є свої плюси та мінуси. От наприклад, прослуховувати лекції за зручним робочим столом та з чашкою гарячою улюбленого напою значно приємніше ніж за партою в аудиторії. Але є також інша сторона медалі – це практичні заняття. З ними не так просто як із лекціями, адже багато матеріалу студентам необхідно опрацьовувати самим. І тут на допомогу нам приходить навчальний портал «Еlearn», на якому можна знайти матеріали і лекційних і практичних занять. Та не завжди цього вистачає. Іноді необхідна консультація викладача.
 
    
Не виключенням є дисципліна «Землеустрій», під час якої студенти повинні освоїти та зробити Проект організації і використання земель. Саме при виконанні цієї роботи студенти можуть втілити свої фантазії щодо проектування полів у реальність.  Але все одно без допомоги викладачів, Гунько Людмили та Гетманьчик Іванни, не обійтися. Добре, що вони це розуміють і постійно перебувають з нами на зв’язку та проводять регулярні консультації через різноманітні сервіси, такі як Zoom, Skype, Telegram, Viber та інші. Зі своєї сторони ми стараємося виконувати всі роботи вчасно та не навантажувати викладачів перед самою сесією.
Садловська Анастасія,
студентка 2 курсу скороченого терміну навчання
факультету землевпорядкування
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook