Увага! Захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Магістр»

27 квітня 2020 року

Захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Магістр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» заочної форми навчання відбудеться з 05.05.2020 р. по 08.05.2020 р. на відкритому засіданні ЕК у дистанційній формі за допомогою електронного ресурсу Cisco Webex Meetings.


До захисту магістерської роботи на ЕК допускаються здобувачі вищої освіти, які виконали всі вимоги індивідуального навчального плану, пройшли перевірку на наявність плагіату у магістерській роботі та попередній захист на випусковій кафедрі, а також надіслали роздрукований, переплетений та підписаний екземпляр магістерської роботи студента та надіслали на електронну пошту [email protected] заархівований файл з необхідними документами (електронну версію магістерської роботи, електронну версію відгуку керівника магістерської роботи, підписану керівником, електронну версію рецензії на магістерську роботу спеціаліста відповідної кваліфікації, підписану рецензентом). 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook