Майбутній абітурієнт Остап Карпа: НУБіП – університет, з яким у тебе є майбутнє!

14 лютого 2020 року
     Новояворівськ – місто Яворівського району, сьоме за величиною у Львівській області і багате на молоді таланти. Один з таких Остап Карпа. Хлопець ще тільки закінчує Новояворівський НВК «ЗОШ ІІ ст. - ліцей», а вже точно знає: вищу освіту здобуватиме в НУБіП за фахом інженера-теплоенергетика.

 

  • Чому саме ця професія?

     – Вона зацікавила мене особливостями і перспективами, які відкриваються після закінчення університету. Сьогодні в Україні та й усьому світі на фахівців цієї галузі великий попит, адже економія енергії – вкрай актуальна тема буквально для кожного. Ще одним вагомим фактором стало вивчення застосування альтернативних джерел енергії, що тісно пов’язане з теплоенергетикою.

  • Звідки дізнався про НУБіП?

     – Чесно скажу: розглядав багато університетів для вступу, але найкращі відгуки були саме про НУБіП. Він гарно зарекомендував себе як європейський виш з розвиненою навчальною та лабораторною базою. Потім уважно познайомився з офіційним сайтом університету і ще раз переконався: це те, що я шукав, тут зможу отримати якісну освіту! Що, в свою чергу, допоможе мені зреалізуватися в майбутньому. Тож розпочав готуватися відразу.

  • Яким чином?

     – Займаюся на підготовчих курсах НУБіП, тому переконаний – ЗНО складу добре. А ще – обов’язково візьму участь в олімпіаді, яку університет проводитиме для потенційних абітурієнтів весною. Думаю, все це дасть мені додаткові бали, а відповідно і хороші шанси вступити до НУБіП.

Розмовляла доцент кафедри теплоенергетики
Надія Сподинюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook