Театралізоване дійство «Андіївські вечорниці» від студентів ННІ неперервної освіти і туризму

14 грудня 2019 року

 

      З-поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим та найочікуванішим був день Андрія, 13 грудня, коли, за українським звичаєм, сільська молодь збиралася в одній хаті на так званих «великих» вечорницях, влаштовуючи там усілякі забави.

   Останні роки національний колорит все більше набуває популярності на святах - і це безперечно. Вся Європа захоплюється нашими неповторними стравами, традиціями, красою природи, козацькою мужністю юнаків і дівочої вроди наших дівчат.
    12 грудня  на підсумковому практичному занятті з дисципліни «Основи анімаційної діяльності», з метою відтворення обряду проведення вечорниць, студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» ННІ безперервної освіти і туризму НУБіП України, під керівництвом старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Любов Шкварун спробували відтворити справжні Андріївські вечорниціТут панував неповторний дух жартів та веселих пісеньСтуденти мали велике бажання відроджувати і оберігати народні звичаї, робити добре і мудре. Виконуючи багато пісень студенти були переповнені почуттям любові до рідного краю.

   Це було свято народної мудрості та свято української народної пісні
Студенти відтворили один із пластів колоритної української культури. І ще раз показали наскільки самобутньою є наша історія та наші звичаї. 
 
Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook