Команда випускників Стартап-школи НУБіП «В_Sens.com» серед призерів конкурсу Zerno Challenge

25 липня 2019 року

   Нещодавно відбувся Всеукраїнський агро-конкурс Zerno Challenge в рамках Національних змагань Enactus 2019. Enactus Україна – це міжнародна організація, яка створює соціально-підприємницькі проекти для покращання якості життя та життєвих стандартів людей.

    Команди Enactus розробляють проекти, які орієнтовані на вирішення економічних, екологічних та соціальних проблем і мають на меті досягнення цілей сталого розвитку.
    Національні змагання – завершальний захід сезону. На ньому команди презентують результати проектів, які оцінюють запрошені представники та керівники бізнесових структур в Україні.

    Кращими проектами Enactus визнаються ті, які отримали реальні і вимірювані результати.
    Команда «В_Sens.com» – випускники Стартап-школи НУБіП – виборола друге місце. В змаганнях взяли участь члени команди: студентка 3-го курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Поліна Чмара та завідувач навчально-наукової лабораторії біосенорики кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Максим Прилуцький. Проект виконувався під керівництвом завідувача кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки Миколи Стародуба та старшого викладача Оксани Таран. Активну допомогу та всебічну підтримку команді «В_Sens.com» надала керівник Стартап-школи НУБіП України завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності доктор економічних наук, професор Ольга Витвицька.

    Наступний етап – міжнародний конкурс, який відбудеться у м. Франкфурт (Німеччина).

Бажаємо успіхів команді «В_Sens.com» у реалізації стартапу!


Вікторія Самсонова,
начальник науково-організаційного відділу НДЧ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook