Викладачі кафедри геодезії представили наукові дослідження на конференції у Каунасі

16 травня 2019, 22:17

Вже традиційна для землевпорядної спільноти східноєвропейських країн 17-та Міжнародна науково-методична конференція «Baltic Surveying» цього року відбулася у литовському місті Каунасі. Традиційно цей форум стає найбільш масштабнішим заходом для землевпорядної та геодезичної спільноти східної Європи. У цьому році організаторами виступили факультет водного господарства та землеустрою Університету Вітаутаса Магнуса та Інститут землеустрою та геоматики Литви.  

Географія учасників цьогорічної конференції включала дев’ять країн: Литву, Естонію, Латвію, Україну, Польщу, Білорусь, Казахстан, Нігерію та Росію. Кафедру геодезії та картографії НУБіП України на конференції представляли професор кафедри Тарас Євсюков та доцент Олександр Шевченко.

 

 

Протягом трьох днів фахівці у сфері геодезії та землеустрою змогли не лише представити результати своїх досліджень, але й обмінятися досвідом, спілкуватися із колегами.

Наступна конференція «Baltic Surveying» відбудеться у 6-8 травня 2020 року у Латвійському сільськогосподарському університеті (м. Єлгава).

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook