Профорієнтаційна робота ННІ післядипломної освіти

21 січня 2019 року

       
     21 січня учні старших класів 116 еколого-природничого ліцею м. Києва разом з учителем географії О.С. Наумук відвідали Навчально-науковий інститут післядипломної освіти НУБіП України з метою профорієнтаційної роботи.
       Марія Кулаєць, директор інституту ПО розповіла учням про навчально-науковий інститут післядипломної освіти, його концепцію, основні завдання, структурні підрозділи, що входять до інституту.

     Особливу увагу Марія Кулаєць приділила підготовці баклаврів зі спеціальності 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа». Учні побували на кафедрі аграрного консалтингу і туризму, відвідали лабораторію кафедри та познайомилися з викладачами.
         Під час бесіди з майбутніми абітурієнтами було звернуто увагу на необхідні сертифікати, які потрібні для вступу на дані спеціальності, а також їх було запрошено на День відкритих дверей для ширшого ознайомлення з університетом.


     

     Майбутнім абітурієнтам вручено буклети з інформацією про НУБіП України та кафедру аграрного консалтингу і туризму, а також календарики


Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook