Одинадцятикласниця з Броварів Олена Фролова: обираю фах філолога і НУБіП України

30 січня 2019 року
     Другий навчальний семестр для випускників шкіл ‒ найвідповідальніший, адже потрібно обрати університет, де здобуватимуть фах. Авторитетний університет ‒ успішний старт для кар’єри. Саме про це ми поспілкувалися з одинадцятикласницею Оленою Фроловою.
  • Будь ласка, кілька слів про себе.

     – Навчаюсь у Броварській ЗОШ № 2. Моє улюблене заняття – це походи. Неймовірна атмосфера і приємна компанія – ось що приваблює мене в них. Ми можемо просто прогулюватися і насолоджуватися природою, що нас оточує.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Для того, щоб дати мені необхідний обсяг спеціальних знань з тих предметів, що стануть моєю майбутньою професією і, відповідно, стати кваліфікованим фахівцем. І це вже можливість конкурувати на ринку праці. А ще студентська пора – це не тільки час конспектів з лекціями і безсонні ночі підготовки до екзаменів, а й свободи.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі університету?

     – Багато позитивного чула про Національний університет біоресурсів і природокористування України від своїх друзів, які вже студенти університету, а навчатися хочу на гуманітарно-педагогічному факультеті й отримати два дипломи ‒ український і польський. Мене університет вразив і тим, що на такій великій території компактно розташовано всі корпуси і гуртожитки, тому буде зручно переходити між ними. Важливим для мене є й його потужна спортивна база. А ще говорять, що Голосіївський район Києва ‒ його легені.

  • Про що мрієш?

     – У мене є багато мрій. Хочу спробувати різне, перевірити свої сили. Наприклад, стрибнути з парашутом. Зараз обираю між кількома гуманітарними спеціальностями. Моя головна мрія – отримати гідну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я її здійсню.

Розмовляла студентка спеціальності «Журналістика»
Вікторія Кравченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook