Досвід АТО в навчально-виховний процес підготовки офіцерів запасу

9 лютого 2018 року

     На кафедрі військової підготовки організована системна робота щодо оперативного реагування на зміни форм і способів застосування підрозділів Збройних Сил України та своєчасного внесення коректив в навчально-виховний процес.

     В предметно-методичних комісіях кафедри військової підготовки сформовано та постійно поновлюється фонд інформаційних матеріалів щодо досвіду застосування підрозділів Збройних Сил України в АТО.

     За ініціативою ректорату 7 лютого 2018 року відбулася зустріч науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу кафедри з учасником АТО підполковником Валерієм Григоровичем Квашою.

     Підполковник Кваша поділився особистим досвідом ведення бойових дій в зоні АТО з науково-педагогічними працівниками кафедри, насамперед, як фахівець протиповітряної оборони Сухопутних військ.

     Під час зустрічі він зазначив ”Здобутий бойовий досвід зробив нашу армію однією з найбільш боєздатних в Європі. Сьогодні в підрозділах ми маємо професіоналів своєї справи, які спроможні виконати будь-які поставлені завдання”.

Ігор Радіонов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook