СТУДЕНТИ-КОНСТРУКТОРИ НА СУЧАСНОМУ ВІТЧИЗНЯНОМУ ЗАВОДІ ПАТ «ELVORTI»

2 листопада 2017, 12:18

 

31 жовтня 2017 року студенти та науково-педагогічні працівники факультету конструювання та дизайну в рамках підвищення практичної складової підготовки фахівців відвідали сучасне, передове підприємство сільськогосподарського машинобудування України ПАТ «Elvorti» (м. Кропивницький).
Відвідування підприємства розпочалось із ознайомлення з історією заводу та технікою, яку компанія випускала з початку свого заснування.

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Екскурсія Червона зірка 31.10.2017\P1400649.JPG

Далі нас ознайомили з продукцією, яка виготовляється сьогодні підприємством і користується попитом, а саме: посівні комплекси, зернові і просапні сівалки, культиватори суцільної і міжрядної обробки ґрунту, дискові борони.

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Екскурсія Червона зірка 31.10.2017\P1400698.JPG

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Екскурсія Червона зірка 31.10.2017\P1400695.JPG
 
Наступним етапом ознайомлення з підприємством було відвідування цехів з виробництва сільськогосподарської техніки. В цеху виробництва зернових сівалок особливо вразила сучасна автоматизована лінія порошкового фарбування. Цех виготовлення просапних сівалок запам’ятався автоматизованими роботами зварниками, обладнанням з лазерним розкроюванням метала, сучасними оброблювальними центрами.
Студенти та науково-педагогічні працівники факультету залишились задоволеними відвідуванням підприємства: студенти ознайомились з майбутньою професією безпосередньо на потенційному місці працевлаштування.
Приємно нас здивували виробники своїми новими розробками сільськогосподарської техніки, навіть розпочали виготовляти трактор для комунальних робіт.
Відбулася бесіда з працівниками підприємства що до можливості вступу школярів та молодих працівників на навчання до НУБІП України.
 
C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Екскурсія Червона зірка 31.10.2017\P1400750.JPG
 
Колектив факультету конструювання та дизайну НУБіП України висловлює щиру вдячність керівництву заводу «Elvorti» та особисто члену ради роботодавців інженерних факультетів, генеральному директору ПАТ «Elvorti» Сергію Калапі і голові наглядової ради підприємства Павлу Штутману за організацію зустрічі та надану можливість відвідати підприємство.

Заступник декана  факультету КД  О.Марус

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook