23 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам - бакалаврам і магістрам.

23 червня 2017 року

 

Актовий зал 3-го корпусу радо зустрів випускників факультету аграрного менеджменту, викладачів та гостей, які завітали на свято. Загалом випустилося 164 бакалаври (37 маркетологів та 127 менеджерів) та 5 магістрів-дослідників. Варто зазначити, що загалом було вручено 19 дипломів з відзнакою.

На святі був присутній ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який у своєму вітальному слові звернувся до випускників й побажав їм життєвої енергії, наснаги й наголосив на тому, що левова частка здобутків залежить від прикладених зусиль. Станіслав Миколайович завершив свій виступ словами: «Синього неба, чистої води й ніякої біди!».

До вітань долучилися завідувачі кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД – д.е.н., професор, член-кореспондент НААН України Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського – д.е.н., професор Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі – д.е.н., професор Ярослава Ларіна, виробничого та інвестиційного менеджменту – д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук.

Від студентської родини факультету прозвучали музичні вітання у виконанні другокурсників Дарини Лукашук та Данила Карачевського, після виступу якого до слова запросили батьків випускників. Наталія та Сергій Врублевські звернулися до дітей з напутніми словами і, в знак шани і подяки, вручили ректору коровай. До батьківських вітань долучилася мама ще одного випускника Марія Кулаєць, яка побажали досягати поставлених цілей.

У свою чергу від випускників виступили маркетологи Катерина Гречана та Ірина Врублевська, які своїм зворушливим виступом нагадали про неповторність студентських років.

У вітальному виступі декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук ще раз привітав випускників з отриманням освітнього ступеню «Бакалавр» і зазначив, що успіх – це подорож і приходить він до тих, хто підготовлений. Зачитавши випускні накази, випускники нарешті отримали довгожданні документи з рук Станіслава Миколайовича та завідувачів кафедрами. Крім того, заступники декана нагородили активістів подяками, під час вручення яких Олександр Новак наголосив на тому, що студентське життя відкриває безліч можливостей для саморозвитку.

По завершенню свята було зроблено пам`ятне колективне фото на сходах 3 корпусу.

 

Людмила Денисенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook