25 серпня 2016 року в університеті пройшов науково-методичний семінар «Школа молодого педагога».

25 серпня 2016 року
НУБіП України, корп. 10

25 серпня 2016 року в університеті пройшов науково-методичний семінар «Школа молодого педагога».

Продовжуючи гарну традицію, Відбулася зустріч з молодими педагогами, які мають поки що невеликий стаж роботи – до трьох років, відкриваючи семінар зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. На сьогоднішню зустріч прийшли перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, учений секретар Оксана Барановська, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, декани факультетів і директори ННІ. Це ті люди, з якими ви як викладачі, науковці, куратори груп будете найчастіше співпрацювати.

З повним текстом виступу ректора університету Станіслава Ніколаєнка перед молодими викладачами Ви можете ознайомитися за посиланням

http://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/RECTOR.pdf.

Молоді педагоги поставили очільнику університету питання стосовно оплати публікацій у «Науковому віснику НУБіП». Станіслав Ніколаєнко зауважив слушність такого питання та дав доручення з наступного року передбачити безкоштовну публікацію у ньому статей вчених нашого університету.

 

Начальник навчального відділу Оксана Зазимко ознайомила молодих викладачів з особливостями організації навчального процесу у вищих навчальних закладах України та НУБіП, а начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко – з можливостями провадження наукової діяльності в університеті.

Про сучасні вимоги до діяльності викладача вищої школи говорив професор нашої кафедри Василь Ковальчук. Тренінг «Педагогічний конфлікт: причини, методи вирішення», який мав на меті розвиток умінь конструктивної взаємодії НПП у педагогічному конфлікті, провела доцент кафедри соціальної роботи та психології Людмила Омельченко. Ще один тренінг – «Організація педагогічної взаємодії» – доцент кафедри педагогіки Вікторія Кручек.

Майстер-клас «Методики тестового контролю» доцента нашої кафедри методики навчання і управління навчальними закладами Ярослава Рудика мав на меті забезпечити оволодіння методиками тестового контролю знань, умінь і навичок студентів.

Із застосуванням інформаційних технологій в освітньому процесі (зокрема особливостями використання електронних навчальних курсів на базі платформи «E-learn») колег ознайомив доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Олександр Гуменний.

М.А. Пригодій


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook