На ректораті обговорені поточні питання діяльності університету

4 січня 2016 року

     Відкриваючи перше в 2016 році засідання ректорату, ректор Станіслав Ніколаєнко побажав усім співробітникам університету здоров’я, миру і благополуччя у новому році. Та зауважив, що перед колективом стоїть багато завдань, визначених програмою розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», які мусимо реалізувати. Також очільник університету повідомив про зустріч з міністром освіти і науки Сергієм Квітом, під час якої обговорювалися питання продовження відбудови третього корпусу. На цьому тижні ректорат зосередиться на протипожежній безпеці в університеті. У зв’язку з погодними умовами, вихідними та святковими днями буде посилена і охорона усіх об’єктів.

     Проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило згідно з дорученням ректора повідомив про введення в штат лікаря-терапевта, який буде надавати за потреби першу медичну допомогу і слідкувати за здоров’ям співробітників.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про успішне завершення зимової екзаменаційної сесії. Наразі відділ спільно з деканатами і директоратами готує накази на призначення студентських стипендій. Після чого буде проведений детальний аналіз підсумків навчання у першому семестрі.

     Керівники відділів - планово-фінансового Наталія Дробот, комплексної безпеки і охорони Василь Моісєєв, юридичного Андрій Бова, спеціального Валерій Бевз, кадрів Валентина Шаповал, науково-дослідної частини Володимир Отченашко, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко доповіли про діяльність підрозділів та плани роботи на поточний тиждень.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід відновлювальних робіт на третьому корпусі, стан ремонтів лекційних аудиторій в першому. Протягом двох тижнів будуть придбані, змонтовані і налагоджені станки в цеху з виробництва меблів. До початку другого семестру планується облаштувати кілька кімнат меблями власного виробництва. Також у січні будуть стовідсотково встановлені нові газові плити в гуртожитках, паралельно опрацьовується питання заміни плит електричних.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про подачу всіма факультетами і інститутами інформації щодо формування рейтингу науково-педагогічних працівників. Зараз вона перевіряється науково-дослідною частиною. Також чекаємо на визначення Міністерством освіти і науки України системи фінансування наукових досліджень. Нагадаємо, що з поданих науковцями університету проектів, перемогли у конкурсі на фінансування на суму понад 8 мільйонів гривень. Перший проректор закцентував увагу на необхідності підвищити ефективність програми енергозбереження в університеті. Мова йде про стимулювання безпосередніх відповідальних за об’єкти.

     Підсумовуючи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень щодо підведення підсумків наукової діяльності у 2015 році, навчання молодих викладачів, посилення протипожежної безпеки тощо.
     На засіданні розглядалися і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook