Відвідування професійних виставок – вагома складова навчального процесу

30 вересня 2023 року
Відвідування професійних виставок – вагома складова навчального процесу

  26-28 вересня 2023р. відбулася щорічна професійна виставка Лісдеревмаш. Що дає відвідування виставок? По-перше можливість побачити останні інновації та передові технології у деревообробці, можливість познайомитися з виробничниками, які з радістю діляться досвідом, та отримати творчий заряд! Саме з такою метою відбулося відвідування виставки студентами. Відвідування професійних виставок для студентів, майбутніх спеціалістів, це насамперед частина навчального процесу, вид навчальної практики.

  І хоча цьогорічна виставка була не така масштабна, як в минулі роки, на ній було представлено багато цікавих експонатів. Цікавим було знайомство з роботою фрезерного верстата з ЧПУ, представленого фірмою Dominant CNC.

 

  Представники фірми докладно відповіли на численні питання, щодо його роботи. Також викликав інтерес стенд фірми ТОВ Ф-інструмент, на якому були представлені сучасні деревооброблювальні інструменти.

  Члени гуртка «Маляр’ОК» ознайомилися з обладнанням, призначеним для підготовки поверхні під опорядження. На виставці був представлений шліфувальний та полірувальний інструмент.

 

  Також в рамках виставки відбувся тематичний день «Твоя майбутня професія». І хоча магістри вже визначилися зі своєю майбутньою професією їм було цікаво прослухати доповідь Генерального директора «АККО Інтернешнл», голови Ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Ігоря Мельника. Також цікава доповідь була у Голови ГС «Асоціації деревообробних підприємств України» Павла Васильєва, який розказав про перспективи розвитку галузі та запрошував до співпраці.

Старший викладач кафедри
технологій та дизайну виробів з деревини,
к.т.н., Наталія БУЙСЬКИХ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook