На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК успішно пройшов перший етап вступної компанії до аспірантури

17 серпня 2023 року

     Аспірантура є основною формою підготовки науково-педагогічних і наукових кадрів. У Національному університеті біоресурсів і природокористування України вона існує з 1954 року.

За спеціальністю 181 «Харчові технології» мають право на вступ випускники закладів вищої освіти ОС «Магістр» та ОКР «Спеціаліст».

16 серпня 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся вступний іспит до аспірантури за спеціальністю 181 «Харчові технології» (ОНП «Харчові технології»).

Гарант програми Лариса Баль-Прилипко, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, привітала майбутніх аспірантів із першим іспитом та побажала успішного вступу, наукових здобутків та мирного неба в Україні.

Екзаменаційна комісія у складі:

  • Паламарчук Ігор Павлович, доктор технічних наук, професор;
  • Корнієнко Валентина Іванівна, доктор біологічних наук, професор;
  • Савченко Олександр Аркадійович, кандидат технічних наук, доцент;
  • Слободянюк Наталія Михайлівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент.

  Перший етап був письмовий - вступники отримали білети із завданням та давали на них відповідь. Далі обов'язково усне опитування за яким здобувачі мали можливість розповісти членам комісії про актуальність своїх майбутніх досліджень. Також надавали відповіді на додаткові запитання, показуючи цим свій рівень підготовки.

   Члени комісії були задоволені відповідями вступників, адже вони показали високий рівень їхньої підготовки, які тепер зможуть застосувати в науковій діяльності.

 

 Бажаємо майбутнім аспірантам успіхів,  миру та перемоги!

До зустрічі у науковій спільноті Славетного НУБіП України!

 

Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook