Близнюк Дарина: для подальшого навчання обирає НУБіП України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
- Вітаю Вас! Розкажіть про себе.
Добрий день! Звати мене, Близнюк Дарина Володимирівна, нині я закінчила Київський державний коледж туризму та готельного господарства за спеціальністю «Ресторанне обслуговування» та вступаю на основі молодшого спеціаліста на 1 курс скороченого курсу за спеціальністю 181 «Харчові технології».
- Як Ви дізналися про наш університет та факультет?
Про Національний університет біоресурсів та природокористування України дізналася з програми телебачення, в якій брала участь декан факультету харчових технологій і контролю якості продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. З того часу знайшла сторінку НУБіП в інтернеті, яку постійно відвідую і слідкую за новинками, активним студентським життям.
- Чим саме вас зацікавила спеціальність?
З малих років я цікавлюсь приготуванням різних смачних страв, рецептів, які зберігаються в моїй сім’ї і передаються віками. Я розумію, що «Їжа всьому голова». Тим паче, що зараз в нашій країні досить не простий час і потрібно обирати фах, який є необхідним для життя і здоров’я наших громадян. Я розумію, що харчова промисловість буде завжди актуальною і провідною галуззю. Тому моє рішення очевидне, я хочу розвиватися і здобувати важливий фах.
- Як Ви бачите себе після закінчення навчання на ОС «Бакалавра»?
Я хочу вивчити тонкощі цієї галузі та стати справжнім професіоналом. І я вірю, що моє найближче майбутнє пов’язане із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Дякую Вам, Дарина, за бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії-2022 і бажаю досягнення всіх поставлених цілей.
Розмову вела Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету