Для випускників Ніжинської загальноосвітньої школи №10 факультет землевпорядкування провів майстер-клас з написання мотиваційного листа

12 червня 2022, 10:00
факультет землевпорядкування
     Факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України, у рамках підписаного спільного договору про співробітництво між НУБіП України та Ніжинською загальноосвітньою школою №10, провів для вступників 2022 року майстер-клас з написання мотиваційного листа.

     На початку зустрічі зі вступним словом до учасників вебінару звернувся декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, зазначивши, що саме мотиваційний лист у 2022 році стає тим документом, який знайомить університет з майбутнім студентом, і саме через це абітурієнтам важливо зазначати в ньому усі свої найкращі якості та здобутки. Після чого Тарас Олексійович наголосив, що про особливості підготовки мотиваційного листа і найважливіші моменти на яких варто акцентувати увагу у ньому розповість учасникам зустрічі заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії НУБіП України Євгенії Кривов’яз. Євгенія Вікторівна, розпочала з того, що мотиваційний лист відіграватиме вирішальну роль при вступі до закладів вищої освіти, особливо, якщо вступники набрали однакову кількість балів у рейтингову списку. Потому вона детально познайомила майбутніх абітурієнтів зі структурою мотиваційного листа, а на завершення свого виступу представила кілька наглядних прикладів.

     Учасники вебінару проявили велику активність і зацікавленість. Наприклад, випускницю школи Олександру Моругу зацікавили головні вимоги написання мотиваційного листа для вступу саме в Національний університет біоресурсів і природокористування України. Вчитель Ніжинської загальноосвітньої школи №10 Наталія Топтун зазначила, що набір на навчання цього року надзвичайно важливий, так само як і врахування всіх технічних проблем. Потому було спілкування і питання-відповіді.

     На завершення, директор Ніжинської загальноосвітньої школи №10 Сергій Никонець подякував за проведений майстер клас, зазначивши, що співробітництво між НУБіП України і школою яку він очолює відбувається не на словах, а на ділі.
     Щиро дякуємо кожному учаснику за активність і з нетерпінням чекаємо на зустріч у стінах Університету!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook