Відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

5 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   Наша перемога залежить від єдності і здатності злагоджено працювати в команді. Головним завданням для нас було і залишається – підготовка висококваліфікованих фахівців для зміцнення кадрового потенціалу держави.

   4 травня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому були підведені проміжні підсумки освітнього процесу, розглянуто план роботи на травень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан проінформував присутніх про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану і постійно зростає відвідуваність занять студентами, які активно опановують професію фахівця ветеринарної медицини. Продовжується чергування викладачів у навчальному корпусі №12 та гуртожитку №6, активно здійснюється підготовка кафедр до нового навчального року, регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та наукової ради. Викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України. Факультет допомагає лікарськими засобами для забезпечення тваринництва постраждалому внаслідок російської агресії ВСП НУБіП України Немішаївському фаховому коледжу.

   На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на травень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем підготовку і проведення заліково-екзаменаційної сесії. Всі співробітники факультету зобов’язані активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи з урахуванням реалій воєнного стану. Наголошено на необхідності постійного зв’язку кафедр з деканатом, регулярних індивідуальних комунікацій з викладачами, співробітниками та студентами, матеріальної підтримки співробітників і студентів, що постраждали внаслідок війни.

 

 

   Кожен завідувач кафедри доповів про ситуацію в своєму підрозділі, хід освітнього процесу, залучення абітурієнтів на навчання.

 

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу на перебігу навчального процесу та графіку проведення заліково-екзаменаційної сесії, готовності до проведення Дня відкритих дверей.

   Заступник декана Юрій Жук проінформував про особливості проведення навчальних практик студентів в умовах воєнного стану та підготовку до ЄДКІ.

   Заступник декана Тарас Савчук акцентував увагу на активізації публікацій статей про роботу кафедр на сайті факультету, в тому числі профорієнтаційних матеріалів.

   Секретар приймальної комісії Юлія Палиця проінформувала членів деканату про зміни, які відбулися у правилах вступу-2022.

   Головний редактор журналу «Український часопис ветеринарних наук» Вікторія Грищенко доповіла про підготовку чергового номеру журналу та умови подання наступних наукових статей.

   Керівник міжнародних програм факультету Марина Галат доповіла про стан готовності викладачів з реалізації проекту підготовки китайських студентів зі спеціальності «Ветеринарна медицина»

   Завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олег Мельник запропонував внести до плану роботи факультету у травні проведення Україно-Польського семінару «Біоморфологія овоцитів» та VI круглого столу «Патріотизм і духовність в сучасній Україні».

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура проінформував про підготовку до проведення атестації аспірантів та ХІ «Фестивалю студентської науки – 2022», а також про проведення на факультеті у вересні Міжнародної наукової конференції «Єдине здоров’я- 2022».

   Голова навчально-методичної комісії факультету Володимир Костюк акцентував увагу на вчасній подачі до розгляду навчально-методичної літератури.

   Доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко проінформував про відновлення роботи курсів з підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби, а також лікарів ветеринарної медицини приватної практики на комерційній основі.

   Завідувач Клінічного центру "Ветмедсервіс" В’ячеслав Соломон доповів про роботу цього підрозділу, який цілодобово працює з метою надання допомоги тваринам.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, чітко спланувати роботу на місяць, організовано взяти участь у Дні відкритих дверей, активно продовжувати профорієнтацію. Побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Ми переможем!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook