Факультет конструювання та дизайну

Культурно-масова робота

     Виховний процес є невід'ємною складовою освітньої діяльності і передбачає виховання майбутніх фахівців у кращих традиціях національної та світової культури з урахуванням загальнолюдських пріоритетів, програми відродження і розбудови національної економіки, культури, науки, духовної єдності нації та народів України.
   Традиційно в університеті відбуваються інтелектуальні заходи. В 2018 році студенти факультету прийняли участь і стали переможцями в конкурсі «Інтелектуальна академічна група НУБіП України». Конкурс складався з таких етапів: судоку, змагання на швидкість рахування, змагання між капітанами та тест на визначення коефіцієнту інтелекту IQ.
  
 
Академічна група факультету конструювання та дизайну – переможці конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП України»
 
 
     Студенти активно приймають участь у художній самодіяльності (танці, спів, духовий оркестр, КВК) як на факультеті, так і на кафедрі культурології університету під керівництвом висококваліфікованих викладачів - доцентів і професорів. Художні колективи університету, в яких також є студенти факультету, приймають участь у різноманітних фестивалях та конкурсах, здійснюють гастрольні поїздки як по нашій країні, так і за кордон.
 
Посвята у студенти!!!
 
    Студентська організація факультету традиційно організовує привітання всіх дівчат з Міжнародним жіночим днем. В рамках розважальної програми молоді артисти дарували багато пісень, сповнених освідченнями, захопленням та словами вдячності для жіночої половини аудиторії. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Викладачі, працівники і студенти факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного за ініціативи профспілки 17 листопада в корпусі №11 провели виставку патріотичного плаката та ярмарок «Дари осені», на яких представили свої доробки. Це і роботи handmade, і урожай, зібраний на присадибних ділянках, і кулінарні смаколики. 
 
 
 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook