На засіданні деканату економічного факультету розглянули питання життєдіяльності факультету в умовах воєнного стану

13 березня 2022 року
     11 березня на економічному факультеті відбулося засідання деканату на якому обговорили низку питань, пов`язаних з корективами навчального процесу, налагодженням комунікації між викладачами та студентами в умовах воєнного стану.

     На основі моніторингу місцезнаходження студентів виявлено, що переважна більшість з них знаходяться у безпеці, однак з майже 6 % студентів немає зв’язку.
     Декан факультету Анатолій Діброва довів до учасників рішення ректорату та озвучив низку завдань на найближчий час щодо забезпечення факультетом освітньої та науково-дослідної діяльності в умовах воєнного стану.

   Зокрема, Анатолій Дмитрович проінформував присутніх, що з 14 березня за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 в університеті продовжиться проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру для студентів денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів. Особливу увагу слід звернути на індивідуальний підхід викладачів до кожного студента для організованого проведення та завершення 2-го семестру.

    Завідувачі кафедр поінформували про ситуації у структурних підрозділах, викликаних переміщенням наших співробітників у західні регіони країни у зв’язку з бойовими діями. Але переважна більшість науково-педагогічних працівників має технічну змогу працювати зі студентами через доступні дистанційні платформи.
     На завершення Анатолій Дмитрович доручив присутнім оперативно реагувати на зміни ситуації в країні, при потребі робити заміщення пар, максимально взаємодіяти з студентами та побажав присутнім міцного здоров’я та мирного неба над Україною.

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook