Факультет землевпорядкування

Школа професійної майстерності

 

   У рамках «Школи професійної майстерності землевпорядника та геодезиста» студентам факультету землевпорядкування, випадає чудова можливість обміну знаннями та спілкування з представниками найкращих геодезичних компаній


  З 2018 року для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», факультет землевпорядкування НУБіП України організовує серію авторських семінарів, під час яких історіями професійного успіху діляться відомі інженери-землевпорядники, геодезисти, картографи, містобудівники, оцінювачі. Роботодавці факультету землевпорядкування люб’язно долучаються до освітнього процесу, майже щомісяця організовують цікаві і корисні навчальні заняття.

 


  Комерційний директор компанії «Елайн» Сервер Акімов і директор по розвитку цієї компанії – Роман Михалевич проводять майстер-класи щодо застосування безпілотних літальних апаратів (БПЛА), як унікального та універсального пристрою для вирішення широкого кола задач не лише в землевпорядкуванні, а й у інших галузях економіки.


 

  Начальник групи обробки супутникових даних інформаційно-аналітичного центру, Національного центру управління та випробувань космічних засобів Сергій Сластін провів студентам пізнавальний майстер-клас з підбору методів опрацювання результатів супутникової навігації та дистанційного зондування Землі.


 

 

  Спеціально для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», був проведений цікавий і пізнавальний майстер-клас від практикуючого землевпорядника Миколи Скорика«Кадастрова зйомка камерою смартфона або реінкарнація фототеодоліта».



 

  Протягом дводенного івенту, партнери факультету – провідні компанії у сфері безпілотних технологічних рішень DroneUA, Germandrones GmbH, а також благодійний фонд ESJF провели воркшоп на тему: «Як застосовувати дрони для моніторингу та охорони об’єктів історико-культурної спадщини?». За два дні інтенсиву студенти послухали цікаві й пізнавальні лекції про можливості застосування БПЛА для моніторингу та охорони об’єктів історико-культурної спадщини.

  Головними спікерами витупили Олександр Бессараб – керівник проекту, благодійного фонду ESJF Східна Європа, Тетяна Кондратенко – менеджерка з розвитку бізнесу компанії Germandrones та Гліб Лісовий – GIS-фахівець компанії DroneUA.


 

 

  До однією з програм «Школи професійної майстерності» увійшов мотиваційний вебінар, на якому історією свого професійного успіху поділився Вадим Сокол – професійний ГІС-консультант, менеджер з розвитку бізнесу компанії SWECO (Швеція).


 
 

  Стейкхолдери факультету землевпорядкування у рамках «Школи професійної майстерності» діляться сучасними тенденціями та інноваціями. Важливо не зупиняти освітній фронт і просвітницьку діяльність, продовжувати здобувати необхідні знання й навчатися новому. Особливо якщо це нове – це спроба зазирнути в майбутнє омріяної професії!


 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook