Факультет землевпорядкування

Літня школа з геодезії та землеустрою

Останній місяць літа для студентів факультету землевпорядкування – це час пізнавальної геодезичної практики й незабутніх емоцій. Щороку проходить подія, яку з нетерпінням чекають всі майбутні землевпорядники – «Літня школа із геодезії та землеустрою»

  

   Організаторами «Літньої школи з геодезії та землеустрою» виступають роботодавці факультету землевпорядкування – ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», Асоціація «Земельна спілка України», представники компаній «Hi-target UA», «EINav», Culver Aviation, DroneUA, QUADRO.ua, «Кайлас», «ABRIS» та інші.

 

  

 «Літня школа із геодезії та землеустрою» дарує можливість спілкування здобувачів з майбутніми керівниками та обміну цінним досвідом. Студенти мають унікальний шанс попрацювати й детальніше дізнатись про надсучасне геодезичне обладнання, яке використовують в своїй роботі професійні геодезисти й землевпорядники. 

 
 
 

 

   Роботодавці представляють учасникам моделі надсучасних геодезичних приладів. Студенти долучаються до цікавих лекцій про передові технології топографо-геодезичної діяльності, адже у майбутньому всі безпілотні літальні апарати набуватимуть лише популярності та стрімкого розвитку.

 
 
 
 

   Під час «Літньої школи з геодезії та землеустрою» також проходять геодезичні конкурси, навігаційно-геодезичні квести, спортивні змагання з міні-футболу, стрибків зі скакалкою та підтягування на турніку початок яких дуже чекають студенти. 

 
 
 

    Завдання спрямовані на точність, швидкість, кмітливість і винахідливість. Традиційно, активну участь беруть у змаганнях викладачі й роботодавці, демонструючи здобувачам свої вміння. Найактивніші студенти отримують цінні призи від роботодавців факультету землевпорядкування.

 
 
  

   Щороку «Літня школа з геодезії та землеустрою» залишає яскраві враження та лише позитивні емоції у студентів факультету землевпорядкування!

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook