Факультет землевпорядкування

Проведення відкритих лекцій

 

  Головними оцінювачами якості проведених лекцій є студенти, професорсько-викладацький склад зі звітної кафедри й представники комісії, яка відповідає за оцінку рівня знань студентів на факультеті. Ця комісія формується з відповідальних осіб факультету землевпорядкування, які забезпечують контроль якості навчання.

  Організація відкритих лекцій  має встановлену процедуру, за якою лектор повідомляє студентам про тему лекції, дату (відповідно до затвердженого графіка), час і аудиторію, розміщуючи оголошення за три дні до запланованого заходу. Особа, відповідальна за контроль якості знань, розподіляє анкети серед студентів і викладачів, збираючи їх після закінчення лекції з дотриманням анонімності студентських анкет. На засіданні кафедри аналізуються результати викладацької майстерності та формується висновок.

 

 

____________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________

Відповідальний від факультету землевпорядкування для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг - доцент кафедри управління земельними ресурсами, Тихенко Руслан Вікторович ([email protected])


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook