Євгеній Ріжко обирає НУБіП України – спеціальність 181 «Харчові технології»

- Розкажіть коротко про себе.

-

Мене звати Євгеній Ріжко. У цьому році я закінчив ліцей, у якому під час навчання поєднував свої знання на підготовчих курсах університету НУБіП, а також приймав участь у вступних Олімпіадах з української мови та історії України.

-

Звідки дізналися про НУБіП України?

-

До нас, у с. Горностайпіль (Київська область), у жовтні 2022 року приїжджала декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – Лариса Баль-Прилипко, яка з ентузіазмом і професійним досвідом розповіла про переваги навчання у НУБіП України на різних факультетах.

- Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 «Харчові технології»?

-

Я мрію присвятити своє життя здоровому харчуванню, щоб всі люди в Україні: наші воїни, дідусі, бабусі, друзі і знайомі були здорові і довго-довго жили. Хочу, щоб рідна Україна була найміцнішою країною Європи, а для цього має бути здорова нація, що насамперед залежить від чистих і корисних продуктів харчування!

Впевнений, що у досягнені цієї мети мені допоможе професійний викладацький склад НУБіП України!

-

Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!


Наталія Голембовська,
в.о. зав. кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів