ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІД ЧАС КАРИНТИНУ

March 25, 2020

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11 березня 2020 року № 211 та на підставі низки нормативно-правових актів Міністерство освіти і науки України видало наказ про організаційні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

    Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету НУБіП України активно проводить дистанційне навчання студентів університету. Такі заходи є необхідними під час карантину і забезпечують його якість. З допомогою навчально-інформаційного порталу НУБіП України, студенти мають можливість ознайомитися з навчально-методичною літературою, відео матеріалом, презентацією лекційного матеріалу знайти необхідну інформацію в електронних посібниках, виконувати практичні завдання, перевірити себе з допомогою тестових завдань.
   Зокрема, 23 березня для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Фінанси і кредит» відбулася лекція з дисципліни «Основи біржової діяльності» з використанням технічних можливостей Е-learn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1500) Лекцію підготувала к. е. н, доцент Панкратова Любов Леонтіївна.
  Студенти, які приймали участь в роботі мали змогу задавати питання в чаті та у групі вайбер. Зокрема виникли питання з приводу функціонування ф`ючерсних угод на біржовому ринку, які зазвичай і в аудиторії є досить складними для розуміння. Проте он-лайн спілкування з викладачем було досить доречним, зазначають студенти Журило Марина, Гудзь Олексій, Война Анна та Корнієнко Микола.

    

25 березня відбулася лекція та практичне заняття з дисципліни «Ціна і ціноутворення» для студентів ОС «Бакалавр», спеціальність «Підприємництво торгівля та біржова діяльність». Викладач: к. е. н. Панкратова Л. Л.(https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1937).
 
  
 

Студентів дуже зацікавили практичні задачі з ціноутворення, які дають можливість опановувати дисципліну «одягаючи» на себе роль підприємця уже сьогодні. Тому питання «посипалися» ще звечора від Стасюка Владислава, Ганєва Олександра та Дуди Івана.
    Контроль за проведенням дистанційного навчання по кафедрі проводиться щоденно у відповідності з розкладом занят. 

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Руслан Любар

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook