Тренінг в Науково-методичному центрі «Агроосвіта» за участю викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

May 23, 2019

   В Науково-методичному центрі «Агроосвіта» 22 травня відбувся тренінг «Проектування та створення електронних підручників і посібників»Хочу поділитись гарним враженням від даного заходу: творча атмосфера, продуктивні 8 годин пролетіли на одному диханні, кожен учасник тренінгу був забезпечений ноутбуком для роботи. Завідувач даного центру Жуковська Світлана, пояснювала матеріал доступно і змістовно, учасникам роздали методичні проспекти із роз’ясненням всіх програм та засобів які використовуються при проектування електронних підручників. 

  

   Були представлені підручники нового покоління та інтерактивні робочі зошити. Для викладачів є можливість створення своїх власних електронних підручників та розміщення їх у Медіатеці електронних засобів навчання у Науково-методичному центрі «Агроосвіта». Співробітники даного центру раді допомогти всім бажаючим по створенню підручників, обробці матеріалу, відео супроводу, а також по випуску посібників із QR кодами, де сучасному студенту буде цікаво не лише читати підручник, а й дивитись відео і гіф анімацію для наочного сприйняття матеріалу. Також в центрі є спеціальне приміщення для створення відео лекцій, запису відеороликів, тощо. 

   Висловлюю слова вдячності фахівцям навчальному відділу НУБіП України, за надану можливітсь взфти участь у даному заході та організаторам НМЦ «Агроосвіта» за його проведення.

 
 
 

   P.S. Колеги, долучайтесь, не пошкодуєте!!! 

 

 
 
Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Марія Самофалова
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook