Профорієнтаційна робота на Чернігівщині

March 10, 2019

Колектив кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує дотримуватися плану профорієнтаційної роботи. А це значить, що черговим закладом вищої освіти, де побували науково-педагогічні працівники кафедри, став ВСП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут". З цим навчальним закладом гуманітарно-педагогічний факультет поєднує багаторічна плідна співпраця, адже значна кількість викладачів інституту – випускники гуманітарно-педагогічного факультету.

Цього разу, 6 березня 2019 року до Ніжинського агротехнічного інституту завітали завідувач кафедри Сергій Кубіцький та доценти Людмила Білан і Ярослав Рудик. Делегацію гостинно зустріла заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Демчук, яка познайомила колег з майбутніми випускниками-бакалаврами. Зустріч відбувалася у читальному залі бібліотеки інституту, де 21 рік тому свою першу в житті дипломну роботу захищав один з гостей – випускник інституту, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ярослав Рудик.

Ярослав Рудик на початку зустрічі розкрив студентам можливості здобуття вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (розташування, напрями підготовки та спеціальності, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність тощо) та презентував випускникам основні переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Людмила Білан ознайомила випускників коледжу з умовами вступу та правилами прийому до НУБіП України, а також нормативно-організаційною документацією, яка регулює проведення вступної компанії та вимоги до абітурієнтів.

Сергій Кубіцький поінформував студентів про роботу кафедри методики навчання та управління навчальними закладами та виділив найбільш істотні особливості підготовки фахівців ОС «Магістр» за освітньо-професійними програмами «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Наприкінці зустрічі майбутні абітурієнти отримали рекламно-інформаційні листи та буклети про університет, факультет, кафедру та спеціальності. Студенти ВСП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" також були запрошені на Дні відкритих дверей нашого університету та факультету, що пройдуть 21 та 28 березня 2019 року.

Людмила Білан,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook