Профорієнтаційна робота студентів економічного факультету на Полтавщині

February 17, 2019

 Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів. Не менш важливим етапом є обрання ВУЗу, в якому здобувають освіту для подальшого опанування професії. Знаючи це, студенти економічного факультету активно відвідують школи, в яких навчалися і спілкуються зі старшокласниками на цю тему.

14 лютого 2019 року студентка 3 курсу 3 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Миколаєнко Мирослава провела профорієнтаційну роботу у Майорській загальноосвітній школі серед учнів 10 - 11 класів. Мирослава вважала за потрібне донести до них інформацію про наш університет, адже дуже хоче щоб її односельчани також навчалися в одному з кращих університетів країни.
   Мирослава розповіла учням про правила вступу до нашого університету, про олімпіаду, за яку можна отримати цілих 20 балів до ЗНО, про різноманітне студентське життя, про головну подію весни для нашого університету – Голосіївську весну, про наш неймовірно красивий ботанічний сад і природу довкола, про навчання загалом та ще багато корисної інформації.
   Зі слів учнів можна зробити висновок, що наш університет їм сподобався та при подачі документів вони обов’язково звернуть увагу саме на нього.

Веремій Яна,
староста 3 курсу 3 групи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook