Все почалося з листа який отримали випускники агробіологічного факультету!

June 6, 2018

Якщо ТИ здивувався, отримавши, цього листа, то ми Вам нагадуємо, що пройшло вже скількість років як Ви закінчили Національний аграрний університет. І ми домовлялися про зустріч кожні 5 років.

Враховуючи вище сказане, організаційний комітет агрономічного факультету запрошує Вас на зустріч, яка відбудеться 2 червня 2018 року за адресою Національний університет біоресурсів і природокористування (Національний аграрний університет), вулиця Героїв Оборони, 13, навчальний корпус №4, аудиторія 40, 37, 66 об 10 годині.

Щоб потрапити на зустріч, необхідно:

1. Згадати свої студентські роки (дістати фотоальбом і полистати його);

2. Захотіти побачити своїх однокурсників;

3. Відкрити свій записник на 2 червня, написати там «зустріч випускників», якщо там є заплановані справи, то відкласти їх;

4.Розпочати підготовку своєї родини до надання цій події статусу «надзвичайного»;

5. Взяти мобільний телефон і зателефонувати всім нашим однокурсникам, чиї номери телефонів є в записнику, і запитати чи отримали вони такого листа і запросити на зустріч;

6. Здати (занести, звезти, передати або переказати поштовим переказом) кошти для організації самого свята;

7.  Прибути на зустріч.

З собою необхідно мати: гарний настрій і день вільного часу (при необхідності і наступний ранок).

Отак розпочалася підготовка до зустрічі випускників!

2 червня 2018 року розпочалося із музичних привітань, грала музика, студент Ян Демиденко грав на акардионі, для випускників співали студенти факультету.

На зустріч прибуло біля 200 випускників попередніх років. Було шість курсів, різних років закінчення вузу найстарші 50 років і наймолодші 15 років. Наші колеги Любов Скалецька, Григорій Подпрятов, Людмила Єрмакова також були на цих зібраннях і прийняли активну участь в організації та підготовці зустрічі.

Перед випускниками з вітальним словом виступила в.о. декана агробіологічного факультету Оксана Тонха. Яка повідомила, що факультет є і буде залишатися флагманом аграрної науки в Україні і що НУБіП посідає 6 місце в рейтингу «ТОП-200», також було піднято питання профорієнтаційної роботи.

Випускники відвідали видатні місця, Алею Слави, Ботанічний сад, 3-й навчальний корпус (актову залу, студентську залу), пасіку, конюшню, музей анатомії та ін.

Вітає всіх випускників Університету з святом!

 Оксана Тонха, в.о. декана агробіологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook