Знайомство майбутніх абітурієнтів з економічним факультетом та кафедрою підприємництва та організації агробізнесу

29 March 2018, 19:41

     29 березня провідний дослідницький університет України та економічний факультет, гостинно приймав випускників зі всієї України, де вони мали змогу познайомитися з нашим навчальним закладом. Після зустрічі з ректором університету Станіславом Миколайовичем Ніколаєнко, яка відбулася в 3 корпусі, майбутні абітурієнти були запрошені на факультети, де їм детально розповіли про обрані спеціальності та їх можливості.

Зустріч викладачів та студентів економічного факультету з майбутніми вступниками відбулась в 228 аудиторії 10 навчального корпусу. Проректор Сергій Миколайович Кваша та декан факультету Анатолій Дмитрович Діброва радо вітали молодь  та охоче розповідали про наш факультет, перспективи і можливості які відкриваються для його випускників. 

   

Після зустрічі з керівництвом факультету, майбутні вступники завітали на кафедру підприємництва та організації агробізнесу. Її завідувач  Микола Максимович Ільчук, коротко розповів про історію кафедри, ознайомив майбутніх абітурієнтів з можливостями, перевагами та перспективами обраної професії.

   

Проведена зустріч викликала інтерес у майбутніх абітурієнтів. Своїми враженнями поділилася випускниця 11 класу Овручської ЗОШ №4 Житомирської області Аліна Дуб: «Мені дуже сподобалось, було цікаво дізнатися про ваш університет та економічний факультет зокрема. Спілкування з викладачами кафедри, викликало у мене зацікавленість до спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». В цілому, зустріч пройшла в теплій атмосфері, а на завершення майбутні вступники ознайомилися з територією університету, її навчальними корпусами, спортивною базою та гуртожитками де мешкають студенти.

 

Доцент кафедри підприємництва

та організації агробізнесу

Нікітченко С.О.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook