На факультеті конструювання та дизайну пройшла XVIIІ міжнародна конференція науково-педагогічних працівників

March 26, 2018

 22-23 березня на факультеті конструювання та дизайну пройшла XVIII міжнародна конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн». Конференція була присвячена 120-тій річниці НУБіП України. Пленарне засідання розпочалось з вітальних слів від членів оргкомітету, які підкреслили важливість проведення наукових досліджень.

Виступ професора кафедри надійності техніки Анатолія Бойка був присвячений огляду історії розвитку надійності технічних систем. Особливу увагу доповідач приділив структурно-складним технічним системах.

Професор Віктор Несвідомін поділився із присутніми власним досвідом використання платформи e-learn. Ця доповідь викликала жвавий інтерес у присутніх та була активно обговорена.

Генадій Похиленко представив результати щодо підвищення якості молотків кормодробарок. Доповідач запропонував декілька варіантів сталей для виготовлення цих робочих органів.

Олексій Давиденко розпівів на планерному засіданні конференції про розрахунок резервуарів води. У доповіді він зупинився на моделюванні сейсмічного впливу та запропонував рекомендації стосовно усунення руйнації таких конструкцій.

Андрій Пилипенко представив результати багаторічних наукових досліджень, які мали метою підвищити механічні властивості титанових сплавів за рахунок ударно-коливального навантаження.

Аспірант кафедри конструювання машин і обладнання Іван Кадикало розповів про результати досліджень стосовно оптимізації режимів руху баштових кранів.

Ромасевич Юрій у своїй доповіді поділився із присутніми досвідом розв’язування складних оптимізаційних задач із використанням модифікованого методу рою часточок.

Співробітник кафедри надійності техніки Адам Троц зробив повідомлення про розробку екологічного джерела живлення для радіоелектронних пристроїв. На пленарному засіданні конференції були заслухані і інші доповіді.

Після проведення пленарного засідання та нетривалої перерви розпочали свою роботу секційні засідання, на яких були обговорені питання: надійності техніки і ремонтно-технологічного обладнання, конструювання машин і обладнання, шляхів підвищення якості металевих виробів, нарисної геометрії та комп’ютерної графіки, сучасних проблем механіки, будівництва.

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook