Керівники агрономічних відділень коледжів відвідали кафедру агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

November 13, 2017

9 листопада 2017 року гостями кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І Душечкіна стали керівники агрономічних відділень коледжів аграрного профілю. Вони поцікавились історією та надбаннями колективу кафедри, сучасними науково-дослідними напрямками діяльності та принципами співпраці із компанією «Agrilab». Про що радо їм повідала доцент Надія Бордюжа разом Миколою Іванюком, заступником декана агробіологічного факультету.

Гості виявили бажання дізнатись про організацією навчальної роботи кафедри. З цією метою вони отримали змогу відвідали лабораторні заняття доцента Ніни Бикіної, яка саме в цей час проводила заняття із дисципліни «Агрохімія» для студентів 3 курсу агробіологічного факультету за спеціальністю «Садівництво та виноградарство», що саме здобували знання та відточували практичні вміння по розпізнанню азотних добрив та ефективності їх застосування.

Тож, щиро дякуємо колегам за інтерес до роботи кафедри.

 

Надія Бордюжа, доцент кафедри агрохімії

 та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook