Випускники юридичного факультету отримали дипломи магістрів

December 25, 2015

  25 грудня 2015 року на юридичному факультеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам. На факультеті вручення дипломів визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно і ось настав довгоочікуваний день коли 15 магістрантам вручили заповітні дипломи.
Випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що сьогоднішній день – певний підсумок роботи, а диплом – ознака фаховості, до того ж і одна з провідних спеціальностей, але для тих, хто достойно вчився немає нічого незвіданого.


Декан юридичного факультету Олена Яра привітала випускників з початком нового етапу їх життя та побажала їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів.
Завідувач випускної кафедри Володимир Єрмоленко серед святкових побажань відзначив, що диплом випускника юридичного факультету НУБіП України є не лише документом про вищу освіту, а й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини нашого Університету.


   Вітали випускників урочистими піснями нинішні студенти факультету Юлія Васильченко, Ольга Астаф`єва та Юлія Синюк.
Зі словами вдячності від імені всіх магістрів виступила Жанна Прокопець, яка запевнила, що випускники будуть гідно представляти наш вуз, як на теренах України так і за її межами…


Заступник декана юридичного факультету
Олена Улютіна
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook